TIPS JIMAT MINYAK KENDERAAN PALING MUDAH DENGAN JTX AIRTRACKER

/
0 Comments
Assalammulaikum readers,

Hari ini me akan share tips untuk menjimatkan minyak kenderaan yang paling berkesan dan mudah. As simple as 123 or ABC.

Uolss pernah dengar JTX Airtracker? kalau tak pernah dengan boleh rujuk di sini.

JTX Airtracker di reka khas sebagai satu device penjimatan minyak dan memenangi GOLD MEDAL Award di 24th International Invention, Innovation dan Technology Exhibition.  (Nama asal adalah Progreen dan ditukar kepada JTX Airtracker).

JTX Airtracker bukan hanya pendapat Gold Medal Award malahan jugan mendapat pengakuan dari SIRIM.  

Pengiktirafan dari SIRIM.

Antara kelebihan JTX Airtracker secara ringkas.


Tahukah anda bahawa dengan hanya bermodalkan RM0.45 sen, anda boleh jimat minyak sehingga RM6.00 dan boleh menyumbang untuk mengurangkan pencemaran udara/alam.  Kita semakin akur bahawa lapisan ozon kita semakin menipis kan.  Oleh sebab itu, ambillah kesempatan ini dengan membawa kebaikan kepada seluruh alam.  Sekurang-kurangnya dapat ganjaran di akhirat kelak.  wink..wink.. 


Kajian dari Dr. Shanmugam MRSC (UK), DRA (Env Mngt) dengan JTX Airtracker membuktikan bahawa pelepasan Carbon Dioxide dan Carbon Monoxide berkurangan dengan begitu jelas selepas pemasangan JTX Airtraker.   


Ini adalah antara testimoni-testimoni pengguna JTX Airtracker.  Terbukti bahawa minyak jimat, enjin kenderaan jadi senyap, aircond semakin sejuk, pemasangan yang sangat mudah. Nak testimoni lagi. Sila rujuk di sini.


Untuk sebarang pertanyaan ataupun untuk demo percuma boleh contact me di 6013.254.7071 ataupun email marjiana.sani@gmail.com.  Tawaran untuk anda adalah 100% MONEY BACK GUARANTEE!!!


Xoxo,
6013-254.7071
marjiana.sani@gmail.com

You may also like

Post a Comment
copyright by www.marjianasani.com. Powered by Blogger.