FILEM OLA BOLA

/
0 Comments
Hello readers,

I just watched movie name "Ola Bola".  Movie yang sangat membakar semangat kenegaraan for me.  Sangat... Ianya bukanlah cerita tentang kisah perjuangan menentang musuh negara ala-ala askar tu..tapi cerita tentang bola sepak...hehe..TAPI...

Ianya bukanlah berkisah tentang bola sepak semata-mata.  Its more than that. Tentang kehidupan, tentang Impian dan Harapan dan yang paling best ianya tentang BELIEVE.  Saya nak ulas tentang movie ni tak berapa nak pandai..tapi uolls kena tengok sendiri baru uolls BELIEVE.  

Ehsan dari Mr Google

Ehsan Google

3 watak yang menghidupkan cerita #OlaBola






Cinematography??? Saya bagi 5 bintang
 

Adik pun nak interframe...
  
Sokmo dok tengok weh..Bising dalam tu dek kerana Iman & Madina dok berlari2.

Muka serious...
 
Candid

My precious

Tengoklah ragam anak-anak
Hence, this movie is recommended to all Malaysian.  

Harapan dan Impian memang ada pada setiap dari kita.  Tapi yang membezakan adalah bagaimana kita berpegang teguh pada Impian dan Harapan yang kita sendiri bina.  Adakah kerana halangan-halangan yang kecil kita akan berputus asa??? Tanya diri kita....


"We may speak a different language but, 
we sing a same song"

"Kita menang sama-sama, kita kalahpun sama-sama"

Quotes from #OlaBola




You may also like

Post a Comment
copyright by www.marjianasani.com. Powered by Blogger.