READERS' CHOICE AWARDS 2015 - SHOM MENANG 8 AWARDS

/
0 Comments

 Assalamualaikum readers,Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan tahniah kepada Sahajidah Hai O Marketing (SHOM) kerana telah berjaya mengunguguli Readers' Choice Awards 2015 dengan 8 products.  
 Kami sebagai usahawan sangat berbangga dan berterima kasih kepada pengguna2 kerana memilih product-product tersebut sebagai pilihan anda.  

Sebagai penerima awards ini, maka terbukti bahawa product2 dari SHOM sangat mementingkan kualiti dan memang terbukti keberkesanannya.  

Kepada pengguna sedia ada ataupun bakal pengguna, anda tidak perlu risau/kawatir dengan keberkesanan product2 hebat ini. 
Kalau masih ada yang terfikir-fikir untung menjadikan bidang perniagaan dengan SHOM ini sebagai 'second source income', memang ini merupakan waktu terbaik untuk anda berjihad ekonomi bersama-sama kami.  

Product yang memang sangat mudah untuk di jual.  Buktinya, awards2 ini lah. 

Premium Beautiful Foundation Lingerie Series


The best 'Body Shaping Lingerie'.  Memang Premium Beautiful sudah terbukti masih utuh menjadi pilihan ramai.  Walaupun banyak body shaping lingerie berada di pasaran, namun Premium Beautiful masih tetap dihati.  Hanya jauhari mengenal manikam.  Hanya orang yang pentingkan kualiti akan tahu tentang kehebatan Premium Beautiful.

The Best Anti-Bacterial Feminine Pads
Tiga product hebat ini menjadi pilihan pengguna dan merupakan 'The Best Anti-Bacterial Feminine Pads'.    Agak-agak time kita tengah period, banyak tak bakteria active di sekitar kawasan tersebut?  Tentu banyak kan.  Jadi jawapan kepada anda-anda yang mementingkan kebersihan, memang wajib bertukar kepada Bio Seleza series. 

The Best Beauty Bar

Apa yang best sangat tentang Marine Essence Beauty Bar ni?
 


Apa persamaan ketiga-tiga product di atas iaitu Marine Essence Beauty Bar,  Marine Essence Body Wash dan Marine Essence Hair Shampoo?

Persamaan ketiga-tiga product ini adalah, ketiga-tiganya mempunyai Garam Buluh sebagai salah satu bahan asas.  Memang sejak zaman Nabi, garam merupakan salah satu bahan untuk perubatan. 

The Best Water Purification System

 Product ini memang sangat-sangat hebat.  Anda kenal dengan air hidup? Selama ini air apa yang kita minum? 

Kalau anda seorang yang mementing kesihatan keluarga anda, pastinya anda terfikir apa yang anda sajikan terutamanya air pada keluarga anda.  Bio-Evolve ada solusi yang terbaik untuk anda yang mementingkan kesihatan keluarga. 

Jom dapatkan product-product di atas dengan segera.  Boleh hubungi saya samada melalui Whatsapp 013-2547071 ataupun email marjiana.sani@gmail.com.


Love,You may also like

Post a Comment
copyright by www.marjianasani.com. Powered by Blogger.