DIAMOND NIGHT AWARD 2015

/
0 Comments
Part 1

Dulu, me ni memang suka berangan.  Nak pakai baju cantik-cantik pastu jalan kat red carpet.  Ala-ala retis githu.  Huhu..tapi dulu hanya angan-angan je la.  Berangan tak sudah.  Bila dah meningkat dewasa me jadi tak suka bersosial.  So, segala mak nenek dinner ni semua memang susah sangat nak pergi.  Kalau office buat dinner pun, memang confirm me orang pertama yang reject.  Al maklum, anti-social sangat. 

31 March 2015
Mendapat jemputan syarikat untuk menghadiri majlis penganugerahan Diamond.  Khas untuk penerima pangkat Diamond Sales Manager (DSM), Double Diamond Manager (DDM) dan Anugerah Tabung Kereta pada 18 April 2015, membuat me agak teruja.  Maklum saja, DSM merupakan pangkat ke-3 tertinggi di dalam business ini. So, I have another 2 step to be a Crown Diamond Manager (CDM).  InsyaAllah..akan tercapai.  Ameen. 

So, bayangkan dengan waktu yang agak singkat.  Mana nak sempat nak tempeh baju designer bagai untuk “Dress to Kill” githu.  So, paksa my hubby dan my son untuk teman pergi cari baju.  Beli RTW ajelah jawabnya.  End up, we all ke  Shah Alam, Jalan Plumbum untuk dress hunting. 
  
Taa daa..


This is a dress that I bought.  

Nak tengok hasilnya..



Nasib baik pakai Premium Beautiful (PB) you.  Kalau tak, nangges tengok badan.  Huhu.  


Ini barisan pengguna tegar PB ya.  Masing-masing melaram dengan dress yang cantik-cantik.  Memang meletops habis.  Cer spot which one me?


This time around, me di temani oleh my love aka Teman Lelaki Upahan.  Ahaks...

Oh, nak review about the dress? Uolls boleh tengok sendiri hasilnya.  Memang menjadi habis.  Tersarung, terletak dan semua ter lah.  Overall, me happy dengan my choice of this dress.  Really puas hati.

By the way, my shawl is from Zawara.  Kena pulak dengan warnanya kan.  Just ngam-ngam dengan kaler baju.  

And, my shoes is from Schublitz (tapi tak nampak lol). Maklum, katek sangat.  Huhu. 

Okies, love.  Nanti me update lagi about this event ya.  

Xoxo,



You may also like

Post a Comment
copyright by www.marjianasani.com. Powered by Blogger.