IDEA BUSINESS DENGAN MODAL SERENDAH RM1,000

/
0 Comments
Salam readers,

Semoga anda semua berjaya dalam apa jua yang anda lakukan.

Ok, me nak cerita tentang cara nak mulakan pernigaan dengan modal yang sangat minimum.

  • Mulakan dengan langkah pertama
    • Bila dapat satu idea, silalah mulakan ye.  Jangan dapat idea dan simpan or peram idea tu jadi pekasam.  Everything that we want to do is to get started. Kalau dok pikir-pikir, jenguk-jenguk IG or FB orang tak akan bawak awak kemana-mana.  Uolls akan duduk di situ sampai bila-bila.  Sebab uolls banyak sangat fikir 
      • "Kalau tak jadi macam mana?"
      • "Kalau tak pulang modal macam mana?"
    • End up uolls akan terus menerus berfikir.  Cer uolls tukarkan fikiran yang tadi tu kepada
      • "Kalau iolls buat menjadi macam mana?.  What next?"
      • "Kalau modal dari RM100 menjadi ke RM1,000 macam mana?"
  • Target buat sales dalam masa hanya 2 weeks times.  Lagi cepat lagi bagus sebab kita nakkan pulangan modal yang maksimumkan.  Buat repeat sales every 2 weeks.  So, to be truth our group testimoni is updated every 1 hour.  Memang ada saja new testimoni.  Sebab kalau tengok balik kebiasaannya untuk product, testimoni is a King. So, jangan risau dengan testimoni samada ada atau tidak.  
Uolls can search #TestimoniTDC di IG and rate it for your self.  

  • Just focus pada 2 products
    • Marine Essence Beauty Bar
Sabun Marine Essence yang terlaris di pasaran
    • Set Kurus Bajet
      • Set A (Garlic Tablet, Mineral Coffee & BV Alfalfa)

        •  Set B (Garam Buluh & BV Alfalfa)

    • Kenapa 2 products?
      • Sebab kami tak mahu uolls hilang focus, kalau banyak sangat products kan. Biasa kita tengok mostly perniagaan kalau banyak sangat product nanti cepat sangat hilang focus. So, uolls akan di mahirkan dengan 2 products ni saja. Agak-agak kan, 2 products ni untuk di jual dalam masa 2 minggu ni senang tak?  Cuba uolls tengok balik dalam IG or FB uolls, ramai tak  yang jual product itu dan ini. Uolls hanya focus pada 2 products je.  Mesti boleh kan.
    • Kembangkan business anda dengan cara franchise.  
      • Untuk kita buat business, kita mesti tanam target untuk kembangkan business kita kan. Takkan kita nak buat business seorang diri sampai bila-bila. 
      • Contohnya kalau kita jual kueh raya.  Kita mesti akan lantik agent setiap office untuk ambilkan order kita.  Supaya volume sales kita akan meningkat.  Besides, kita juga boleh bantu orang keliling buat side income dengan cara berniaga. Pahala pun boleh dapat lebih.  
    i. Sebahagian dari income my team last month i.e. Jan 2015.  Truly online and as a part timers.  

    ii. Sebahagian dari income my team last month i.e. Jan 2015.  Truly online and as a part timers.  

    Ok, kepada sesiapa di luar sana mahu memulakan perniagaan dengan MODAL YANG SANGAT MINIMUM ini, silalah hubungi iolls di 013-2547071.  Free coaching dari iolls tau.  


    Truly,




    You may also like

    Post a Comment
    copyright by www.marjianasani.com. Powered by Blogger.