PANTAZ ICED JELLY

/
0 Comments
Pantaz Jelly

Tu la nama untuk iced jelly yang sedap dan berkhasiat ni.



First time rasa jeli rasa blueberry ni terus sal jatuh cinta. Dan bila my kids dah mula rasa Pantaz ni, terus diorang request 

"Ummi nanti beli lagi ye...abang n kakak suka sebab sedap sangat..nanti boleh cepat tinggi, tak letih pergi sekolah"

Haaaaa...bila diorang dah kata sedap, tu maknanye memang sedap lah tu!


Untuk ibu-ibu ayah-ayah yang dalam dilema nak bagi anak uolls makan makanan berkhasiat apa sebagai tambahan untuk membantu tumbesaran anak-anak, boleh la cepat-cepat cuba bagi anak uol makan Pantaz ni. 


Pantaz ni in shaa Allah sesuai untuk semua. Kanak-kanak berumur 3 tahun ke atas.  Sebab Pantaz ni adalah jeli ais yang diperkaya dengan bahan-bahan organik dan vitamin semulajadi!

Pantaz bersifat jeli yang kenyal pada suhu bilik tapi berubah menjadi jeli ais bila dibekukan...yummmieee sedap nye kalau dah sampai boleh buat jadi jeli ais..nyumm nyummm.

Ciri-ciri Pantaz:

Tanpa Pemanis Tiruan

Tanpa Pewarna Tiruan

Tanpa Perasa Tiruan

Tanpa Gula

Pek Mudah (Senang nak bawa dan senang nak buka dan makan)

Rasa Blueberry yang sedap

Sedia di makan bila-bila masa


Pantaz ni memang di rumus khas untuk kanak-kanak yang memerlukan khasiat yang sempurna semasa fasa pertumbuhan dan pembangunan kritikal.
 

Bahan yang paling penting dalam Pantaz adalah ramuan yang telah dipatenkan yang di kenali sebagai YOUNG GROWTH FACTOR 251 (YGF 251).

YGF 251 ni adalah sejenis ekstrak campuran tumbuhan dari dua herba yang terhasil dari proses penyaringan 51 jenis ekstrak herba yang berlainan.

Dua herba yang bermanfaat tu adalah:

Ekstrak Phlomis Umbrosa yang digunakan secara tradisional untuk sembuhkan keretakan tulang dan luka.


Ni la PHLOMIS UMBROSA


Dan satu lagi adalah ekstak Commelina Communis. Ni ha rupa tumbuhan cantik dan berkhasiat tu. Usually it is used as a medicinal herb.



Pantaz ni paten berdaftar di Korea, Amerika Syarikat, Perancis, German dan Britain.
Komposisi untuk mendorong rembesan IGF-1

Kalau dari wikipedia, IGF-1 ni makna dia adalah:

Insulin-like growth factor 1
Hormone
Insulin-like growth factor 1, also called somatomedin C, is a protein that in humans is encoded by the IGF1 gene. Wikipedia

Related topics
IGF-1 is a member of a family of closely related growth factors with high homology to insulin that signal through a corresponding group of highly homologous tyrosine kinase receptors. mayomedicallaboratories.com
Explore: Insulin
Approximately 98% of IGF-1 is always bound to one of six binding proteins (IGF-BP). Wikipedia
IGF-1 also regulates cell growth effects and cellular DNA synthesis.


Serba sedikit tentang Pantaz Jelly. 


Harga Pantaz Jelly istimewa untuk anda dan dapatkan sekarang from me.

Hubungi:
013-254 7071





You may also like

Post a Comment
copyright by www.marjianasani.com. Powered by Blogger.