GENG DIET TDC

/
0 Comments
Over excited today.

Geng Diet TDC membuahkan hasil.  Kami start this program sebulan yang lalu.  Mid Nov 2014.  As for me personally memang tak pernah nak berdiet.  Serious, me memang kuat makan.  Pantang nampak makanan..semua nak.  Tambahan pulak dengan kekangan anak-anak dan my hubby (kena masak dan terpaksa makan, lulz).  Memang payah sikit nak diet.  Bila nak start diet mulalah my family kata 

"tak yah diet mi"..  
Nanti ummi masak siapa nak makan?  
tak kan kita orang je yang makan" huhu..stress kan

Tapi memang itulah hakikatnya.  

And I decided untul follow this program diet by TDC ni.  Bukan diet ketat-ketat pun. Main-main je. Yang penting ramai-ramai dan dia jadi seronok.  Kalau me sorang-sorang confim tak menjadi hokay. Kami pun ada group FB sendiri.  So macam-macam tips exercice, tips makanan semua dok share dan amalkan.  Yang penting semuanya di lakukan secara berjemaah...

Nak tengok tak our transformation selama sebulan ni?

Jeng..jeng..

1. Me, mother of 3.  Age 37.  Still breastfeed. Lost 3kg during a month.  


2.  Azura Wahab, mother of 2.  Age 32. Fully breastfeed.



3. Ain Zulkarnaind, Single .  Age 26.


4. Wani Ameen.  Age 27.


5. Siti Norizam. Mother of 4.  Age 43.


6. Nadeerah Jane.  Age 26.


 7. Siti Kamariah.  Mother of 1.  Age 32. 


8. Faeza Zainudin. 35.  Mother of 4.


 9. Lea Mustafa.  32.


10. Asma Shahida.  Age 28.


11. Norain.  Mother of 2. Age 32


12.Shaliza Aziz, mother of 1 and our founder of Gend Diet TDC and Faeza Zainiddin


13. Shikin Salleh. Mother of 2 and fully breastfeed.


Haa...acaner? Banyak beza kan?  So wait for more...
Ada lagi, stay tuned.

Do contact me kalau uolls rasa-rasa nak join our diet program ni.  Ada program makan-makan, diet-diet, exercise dengan coach glamour, githu.  Moh pm kita..

013.2547071



You may also like

Post a Comment
copyright by www.marjianasani.com. Powered by Blogger.