ITS ABOUT TEAMWORK

/
0 Comments
Hello again.  How r u? 


Excited habis bila sedar tak sedar dah hampir penghujung tahun 2014.  Dah nak masuk tahun baru pun.  Uolls macam mana?  Ada apa2 peningkatan untuk tahun 2014 ni? Iolls ni macam biasalah. Masih busy, masih struggle.  Dengan kerja, wife, mother of 3, business. Macam-macam... tapi anyhow I am happy with what am doing rite now.  Syukur semuanya berjalan lancar.  
In Action
Arite, this entry me nak share about my business activity.  Dulu masa mula2 buat business ni memang me akui me hanya seorang diri. Setiap minggu datang kelas sorang je.  Tapi datang lagi, dan datang lagi.  Alhamdulillah, berkat doa, usaha dan tawakkal me ada juga beberapa business partner.  Terima kasih uolls kerana mempercayai insan kerdil ini.  Iolls sayang uolls - my protege.  Semoga tahun 2015 menjadi tahun gemilang buat kita semua. Me doakan semoga business my protege bertambah maju dan laju.  InsyaAllah.  


Inilah activity me yang tak seberapa ni di dalam business ini.   Apa yang me nampak dalam business ni adalah teamwork.  Only teamwork makes the dream work

Like entry me yang sebelum ni, dalam business ni uolls tak boleh nak rembat semua seorang diri.  Dalam setiap rezeki kita, pasti ada orang lain punya bahagian.  Me, follow this prinsip.  Apa yang baik kita hanya share dengan orang lain.  Supaya apa yang dapat orang lain juga dapat merasainya. Tak lupa juga me ucapkan pada my team leader Ain Zulkarnaind aka Yong dan Shaliza Aziz.  Both of them really help me very much.  

Selesai group discussion.  Port biasa ada lah di Homst, TTDI

Me and Kak Ani di Shanghai.  Pertama kali follow trip and dapat bawa my protege.  Alhamdulillah.  Our post di Pearl Tower.

Me and Azura.  Perbincangan hati ke hati.  Luaskan kuasamu duhai Zura.  We at Ikano Food Centre.  Our port dulu-dulu untuk makan Yong Tau Fu.    

Me and our GLAM founder.  CDM Hanis Haizi

Juga perbincangan hati ke hati.  Bagaimana memantapkan team untuk Kak Ani.  

Me with my team leader Ain Zulkarnaind and CDM Shaliza Aziz

Business presentation in action..hehe

Setting up goal for team Nisa Ahmad.  Walau baru bermula, tapi menunjukkan prestasi yang membanggakan.  We are at Teh Tarik Place, Bangi.  

Goal setting for my own team.. Terima kasih uolls.  Yang ni pulak di Coffee Bean, TTDI

Me di beri peluang untuk share tentang Bio Seleza.  Am an Bio Seleza expert.  

Sebahagian dari team yang besar

Okies, sekian perkongsian from bottom of my heart. Kalau agak-agak uolls nak be part of our team? Do contact me ya...

Xoxo,





You may also like

Post a Comment
copyright by www.marjianasani.com. Powered by Blogger.