SHANGHAI HOTEL

/
0 Comments
Hey y'alls,

Today, me nak share tentang our hotel di Shanghai. Sebenarnya baru dapat confirmation that we are going to stay at this hotel namely RadissonBlu

Memang teruja kot tengok hotel cenggitu.  Kalau nak travel sendiri memang confim me akan cari hotel yang paling budget ala-ala backpackers githu.  Tapi ada travel kan, memang la nak cari sehabis budget.  Ini alang-alang dah sponsored by the company and this hotel wan chosen by Hai-O kan.  

Best..best.

Jom scroll>>>>

Map to the Hotel

Night view at Hotel

Lobby

Cafe at Hotel
Lobby

View from one of the room
Family Suite

Business Lounge

Hotel rate from Agoda
Haa, terkejut iolls tengok view-view yang sempat me dapatkan dari encik google ni. Kalau agak-agak me nak travel sendiri memang confirm tak mampu nak dok kat sini la.  

Nasib baik buat business ni sikit-sikit.  Alhamdulillah, merasa juga dok ala-ala retis githu. Hihi.

Ok, me akan update lagi setelah me sampai di sana ya.  

Thanks for dropping by.  

Sayang sumer....Xoxo,








You may also like

Post a Comment
copyright by www.marjianasani.com. Powered by Blogger.