HELLO SEPTEMBER

/
0 Comments
September...wah its oredi September meh.

Shanghai Tower
Excited mode nih.  Bukan apa bulan ni me nak travel ke Shanghai.  Hehe.  1st time kot.  Gila tak excited.  For free pulak tu.  Nanti kena sediakan duit shopping je.  Yang lain semua di tanggung beres oleh Hai O.  

Me pernah la jugak travel, tapi travel ala-ala sendiri jer la.  Travel with hubby and kids. Biasanya, lagi 2 3 minggu nak travel, sibuk dah mengurusakan macam-macam.  Sibuk dah berbalas email dengan travel agent bagai.  Ialah, nak pastikan itinerary sangat owesome kekdahnya.  Normally, me travel sendiri dan akan buat preparation sendiri jugak.  So far, tak pernah lagi ikut agent-agent pelancongan.  

Tapi this time around, my travel will be a bit different.  Semua sudah tersedia.  Ewah.  La ni pun tak pening-pening dah nak fikir macam2.  Just apply cuti, than tunggu time travel githew.  

Basically, Shanghai ni merupakan kota metropolitan di negara China.  As at 2014, Shanghai Tower merupakan bangunan yang paling tinggi di China dan merupakan bangunan yang kedua tertinggi di dunia selepas Burj Khalifa.  Itu yang buat lagi excited hokay.  Moh layan gambar-gambar di Shanghai.  (This time belum pergi, so picture credit to En Google dulu, nanti den dah pergi, boleh la upload gambar sebenar. Lol)

Fact about Shanghai

Shanghai Yuyuan Market
Yu Garden, Shanghai
Huh, dah giler excited dah ni bila tengok gambo2 ni.  Tak sabar nak pergi dah ni.  Setakat ini dulu tentang Shanghai.  Nanti bila me dah pergi sana me akan share banyak-banyak photo tentang Shanghai ye.  So, stay tuned people.  

Xoxo,





You may also like

Post a Comment
copyright by www.marjianasani.com. Powered by Blogger.