20 FACTS ABOUT ME

/
0 Comments
Hello readers,

Sekarang ni tengah femes kan kat IG tu.. so teman pun nak le share dengan uolls tentang facts about me.  huhu


  1. My name is Marjiana Sani however, people call me "Mai" instead of "Mar".  Secara kebetulan nama ni sama dengan nama orang gaji lakunan Sarimah dalam filem "Ali Baba Bujang Lapok"
  2. Ummi kepada 3 orang anak (as for now at least) - Adib Irsyad, Nur Imannina & Nur Madina
  3. Blue is my favorite colour
  4. Nama suami Saharudin Mohd Ali
  5. Perkataan yang selalu keluar dari mulut "Oh Really" sambil kerut-kerut dahi. Hehe
  6. Handbag designer pertama mampu beli - Guess.  Serious, me ni sebenarnya bukan suka n tau sgt pasal handbag ni bagai.  Tapi lama kelamaan dah upgrade sikit2.  Baru cheq tau... sekarang ni dah ada collection Coach, Longchamp, MarcJacob & Gucci.  Later mungkin nak upgrade sikit ke lain2 designer.  Pray hard and work hard.  
  7. Merupakan manusia yang pelupa - sebab selalu ingat muka or tak ingat muka lansung. Tapi nama confirm lupa. So me mintak maaf la pada kawan2 yang lama2.. bukan sombong tapi serious mmg tak ingat.  So, bila jumpa me silalah tegur ya.  Hoho.
  8. Kuat makan - punyalah kuat makan sampai dengan muka tak malu pernah minta makanan yg tidak di habiskan oleh my hubby (masa tu belum stage kawan pun).  Selamba je, "ni nasi ni tak habis ke? Boleh kasi kat kita?"
  9. Di gelar "minah blur"
  10. Obsess dengan gunung/hutan.  Pantai bukanlah pilihan percutian for me.
  11. Coffee lover
  12. Sebelum berkahwin, mempunyai berat hanya 41kg.. (itu dah stock paling berat lol).  Bila mengandung paling berat is 65kg.
  13. Sangat benci orang yang hypocrite
  14. English Novel yang pertama - "Tell Me Your Dream, Sidney Sheldon".  This is my favorite books all time.  
  15. Belum pernah panggil suami dengan panggilan "Sayang" nor "Darling". Pengakuan ikhlas hokay.  
  16. To me, Man with Glasses are very calm and intelligence
  17. I love sneakers more than heels.  Sampaikan kasut buat hantaran kahwin pun me pakai sneakers. Legend apa...
  18. Dulu masuk hutan naik gunung bagai sebab nak cari benda-benda mistik, nak cari hantu bagai. Sampai sekarang belum pernah jumpa...huhu
  19. Family member called me as "Adik" sampai sekarang. Lol
  20. Am not an animal lover.  Bukan tak sayang lansung, tapi sangat geli kepada semua animal.  Sebab me ni jenis cepat terkejut..so, memang takut nak pegang2 semua animal ni termasuklah kucing...hihi



Ok.  Thats all for now.  Till we meet again.  Xoxo,






You may also like

Post a Comment
copyright by www.marjianasani.com. Powered by Blogger.