6 SEBAB PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL TAPI TAK KURUS

/
0 Comments
No. 6 Tidak memakai secara Konsistant
Iolls nak bagi tau ni, tolonglah pakai Premium Beautiful ni secara konsistant. Kerana apabila pemakaian secara tidak konsistant, maka kesan infra red yang ada di dalam Premium Beautiful ini tidak akan berfungsi.


No. 5 Tak Jaga Makan
Bila uolls dah pakai Premium Beautiful ni, lagaknya uolls akan kurang makan sedikit.  Bukan apa, janganlah pulak bila pakai corset uolls makan sikit.  Tapi bila dah buka uolls mentekedarah.  Confirm la tak jadi macam tu.  Sebab ada user, yang mengadu dia tak kurus. Bila tanya, rupanya macam ni lah cara dia makan.  Tak hingat dunia uolls.   Bukan pulak tak boleh makan lansung ya.  Nanti lain pulak penyakit uolls dapat.  

No. 4 Tak Exercise
Uolls ada exercise tak? Kalau tak ada lansung acaner nak kurus?  Kalau dah pakai Premium Beautiful ni, kena juga exercise.  Bukan hanya untuk kurus, tapi juga demi menjaga kesihatan kita seadanya.  Ewah..


No. 3 Kurang Minum Air
Sila minum air banyak-banyak ya uolls.  Dengan pakai Premium Beautiful ni, uolls boleh rasa kalau badan uolls kurang air.  Bila uolls bukak corset ni, badan akan rasa gatal-gatal dan naik merah-merah.  Ini adalah akibat badan kita kurang air.  


No. 2 Salah Size
Haa.. ini satu lagi yang ramai pengguna hadapi.  Dulu dah beli tapi tersalah size la pulak. Sebab tu kena beli hanya dengan authorised agent sahaja.  


No. 1 Tak Pakai Lansung
Hehe... Ini pulak tak pakai lansung walhal dah beli.  Acaner uolls nak kurus kalau tak pernah pakai lansung. So, mestilah pakai dengan secara consistant.  At least 8 jam sehari.  Premium Beautiful bukan perlu ketat metat.. As long dia touch body kita dah di kira ok.  Sebab dia ada infra red.

Okies, itu sahaja untuk kali ini.  Agak-agak nak tanya tentang Premium Beautiful ni bolehlah contact kita ya. Special consultation boleh kasi punya.  Uolls dah beli dulu tapi salah size ke, boleh je contact iolls.  

Love,





You may also like

Post a Comment
copyright by www.marjianasani.com. Powered by Blogger.