7 SEBAB KENAPA PERLU PAKAI BIO VELOCITY SLEEPMATE (BVSM)

/
0 Comments


10 Saat Keberkesanannya

hanya dengan 10 saat anda akan merasai keberkesanan BIO VELOCITY SLEEPMATE (BVSM). Serious tak tipu, dengan hanya 10 saat, confirm uolls akan rasa energy yang dibawa oleh Bio Velocity Sleepmate (BVSM) ini.  Sebab tu iolls kata free demo.  Hanya 10 saat.

Jimat Eelektrik

Uolls tak payah susah-susah nak cas-cas lektrik pelapik tilam ni uolls.  Hanya jemur, tapi bukan di bawah terik matahari tau.  Hanya pada waktu dhuha iaitu jam 8 hingga 10 pagi sahaja uolls.

Hanya tidur

betul, hanya tidur jer kat atas pelapik tilam tu uolls.  kalau uolls tak nak tidur, boleh juga dijadikan selimut ya uolls.  rasa warm jer, serious.

Fabrik Anti-Bakteria

Fabriknya merupakan anti-bakteria ya uolls.  so tak perlu risau kalau-kalau ada anak-anak atau mak-mak yang ada athma nak pakai pelapik tilam ni.  Sure diaorang terhindar dari hama-hama yang dok bersarang.

Senang dan Mudah dibawa untuk Travel

BVSM ini boleh juga di angkat dengan jari kelingking ya uolls.  hehe. serious, ringan beb. So, agak-agak kalau nak bawak pi travel menunaikan Umrah or Haji ke, tak perlu nak berhangkut bagai.  Boleh lipat2 than masukkan ke dalam lugguage uolls.  

Mengurangkan Kesan Radiasi

BVSM memang terbukti boleh mengurangkan radiasi ya uolls.  Di zaman IT sekarang ni, siapa yang tidak menggunakan handphone or alat2 telekomunikasi yang lain? semua dok pakai kan,  especially young generation.  Deranglah yang dok berebut tabs, ipad bagai.  So, bolehlah cuba BVSM ni.

Menstabilkan Emosi

Pelapik tilam ini juga boleh menstabilkan emosi ya uolls.  So, agak-agak kakak-kakak kawasan yang tak stabil emosinya bolehlah bertukar kepada palapik tilam ini ya.  So anger management lah gitue.. tak payah nak jadi macam CDM25. Oppps!!

Okies, serba sedikit tentang Bio Velocity Sleep Mate... Sampai ketemu lagi uolls.


Xoxo,




You may also like

Post a Comment
copyright by www.marjianasani.com. Powered by Blogger.