ITS ALL ABOUT TEAMWORK

/
0 Comments
Hi uolls,

Today, akak nak share about business yang akak buat sekarang ni.  Its all about teamwork.  Kami happy together-gether githu.  Kalau nak nangis pun mesti together-gether.  Haa.. seronok tak? Terasa muda remaja githu.  

Seriously, this is all about teamwork.  Belum pernah lagi la, kami di tinggalkan terkontang-kanting dalam perjalanan menuju kejayaan ni.  InsyAllah.  Kalau uolls, nak bersama-sama dengan team #TheDiamondCircle ni pun boleh ja.  Every step will be guided from A to Z.  

All leaders akan pastikan nasib uolls terbela githu.  Tak kisahlah, uolls bermula dari package yang mana satu pun.  Semuapun boleh, yang penting iltizam uolls nak berubah untuk masa depan uolls sendiri.  

Ialah, sampai bila nak kerja makan gaji kan?  Semua orang ada impian yang tersendiri.  Samada kecil or besar impian tu, tepuk dada tanya selera.  

Gila-gila remaja, walaupun mostly mak-mak belaka..huhu

Roadtour from Utara to Selatan.  Ada beberapa package to starts your business.  Very FLEXIBLE


Sharing 10m Glam project with my protege - Rohani Omar

All leaders in #TheDiamondCircle

My business partner 1 to 1 session with DDM Yong

My protege with DDM Yong

Bersama CDM Hanis Haizi
Our team #TheDiamondCircle with founder of GLAM - CDM Hanis Haizi

Together with CDM Shaliza Aziz

So, kalau agak-agak nak bersama-sama menuju puncak kejayaan dan be part of my protege, bolehlah kita chit-chat sambil minum coffee.  No harm pun.  After uolls, dah dengar than only uolls boleh decide kan... Helo-helo kita +6013-254 7071

Xoxo,






You may also like

Post a Comment
copyright by www.marjianasani.com. Powered by Blogger.