CARA-CARA MENGUKUR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

/
0 Comments
Hello readers, 

Entry kali ini me nak tunjukkan cara bagaimana nak ukur saiz untuk Premium Beautiful. Dengan cara ni uolls dapat tahu la berapa saiz ukuran badan uolls..

Bila dah tau size uolls then bila jumpa me akan terus  boleh bawak PB tu.  No worries about wrong size anymore.  Most important FREE trial to those yang nak cuba. 

Normally those who tried, they will never bukak balik sebab memang best sangat pakai PB ni..nak cuba?? haaa sila ukur badan anda dan jom kita jumpa! setuju??

mari kita ke step berikutnya..iaitu cara mengukur badan..dibawah ni me sudah sediakan 4 list untuk uolls ukur ya..

sila ukur body anda menggunakan cm/sentimeter..BUKAN INCI.ingat tu.

1. ukuran bahagian puncak breast (bust)
2. ukuran bahagian bawah breast (under bust)
3. ukuran pinggang (waist)
4. ukuran puncak bonbon (hips)
 
1. pastikan ukuran di ambil betul-betul di puncak teratas.

2. ukur betul-betul bawah breast


3. ukur lilit pinggang


4.ukuran puncak punggung


Alright, kalau dah siap ukur, bolehlah key in uolls punya size di sebelah kanan blog me ni untuk dapatkan ukuran yang betul.  Than boleh inform me, and kita akan cari size yang betul.  Inilah masanya untuk uolls dapatkan pemakaian secara PERCUMA dan EXCLUSIVE.  

Or else, boleh ukur secara manual. 
Bagaimana menentukan size CUP?
Formulanya adalah, Puncak dada - bawah dada = _____cm
contohnya,92cm-82cm = 10cm.Sekarang refer pada table kat atas, utk lihat size cup yang sesuai. 10cm adalah dlm range 10-13, TING, cup size adalah "C" 


Bagaimana mengetahui size LONG BRA?
pinggang is 75cm so 75cm is between 73-77 ,jadi your Long Bra PB will be 75 and cup C (75C)

Bagaimana mengetahui size Waist Nipper?
Waist 75cm. 75cm is between 73-79, so your Waist Nipper size is 76.

Akhir sekali Long Girdle 

Formulanya adalah Puncak punggung - pinggang=______cm
Kalau total cm is (> 28), then you need to take 1 size bigger.


ok..da tunjuk cara nak ukur..if malas nak ukur..just send to me your detail seperti dibawah..email atau sms je :) me akan contact uolls semula..jangan risau :) let be pretty and healthy with  PB..

1. Bust = ____ cm
2. Underbust = ____ cm
3. Waist = ____ cm

4. Hips = ____ cm

Whatsapp | Inbox | SMS to 013.2547071




You may also like

Post a Comment
copyright by www.marjianasani.com. Powered by Blogger.