Weekend Activity

/
2 Comments
Salam to all,

Weekend hari tu, me and family balik ke kampung, di Perak.  Me ni sebenarnya dah tak ada kampung.  Maklumlah semua adik-beradik lahir kat kolumpo..hakeleh. So, balik kampung pun tumpang kampung orang je.  

Kampung me terletak di Kampung Tebuk Panchor, tapi me tak balik di Tebuk Panchor sebab dah tak ada sesiapa di sana.  So, baliklah me ke Parit II, Jalan Kuala Gula.  Kat sana adalah satu-satunya pangkat sepupu yang masih ada. Jom kita layanz few photo yang sempat me snap at my kampung..hehe. Perasan, bukan my kampung tapi my kazen's kampung..huhu.

Siapa kenal ini buah apa?  Inilah dia buah Jambu Mawar.  Rasanya sangat sedap . Memang tak pernah rasa dan tengok pun jambu ni.  

Jalan menuju ke kampung...sangat damai kan.

Orang sana panggil ni Parit.  Dulu kami kecik-kecik pernah jugak la mandi manda kat sini.  

Sangat damai kan?  Saujana je mata memandang.  Macam dalam cerita Cun. Tapi depa bukan shoot kat sini. Huhu


Moh,  kita layan citer Cun sat.


Love,


You may also like

Post a Comment
copyright by www.marjianasani.com. Powered by Blogger.