Happy Birthday!!

/
1 Comments
Its 15th Dec 2012 - Happy Birthday Nur Imannina

Setahun yang lalu, pada tarikh yang sama lahir seorang puteri yang kami namakan Nur Imannina (Cahaya Iman Kami).  Well, setelah 9 tahun menunggu.  Setelah kami hampir putus asa dengan ujian Allah SWT yang sangat getir ini.  Ya, terus terang kami katakan kami hampir putus asa. Setelah berbagai-bagai rawatan, ubatan, doctor kami usaha dan jumpa.  Syukur, Allah itu Maha Mendengar dan Maha  Mengetahui, akhirnya doa kami di makbulkan.  Maka lahirlah seorang puteri ini - Nur Imannina di Hospital Selayang, FPP (Full Paying Patient).

Kami memang tak sangka yang kami boleh menjadi seperti ibu sempurna seperti orang lain. Boleh mengandung dan breastfeed. Teringat kalau dulu, me dan hubby pergi makan-makan dan tengok meja sebelah yang ada anak 2-3 orang.  Me selalu cakap kat hubby, kita tak akan merasa ada anak lebih dari sorang.  So, jangan mimpi la.  Tapi sekarang, Alhamdulillah, me dapat merasa semua tu.  Suasana riuh dengan kata anak jangan buat itu, ini.  Dia nak memanjat, bergaduh dengan abang, berebut mainan.  Sangat happy kan?  Kalau dulu, dengan abang sorang la tempat me nak bergaduh tapi sekarang dah ada 2 orang.  Alhamdulillah, hanya itu yang mampu me ucapkan.

So, all momies or isteri di luar sana yang masih belum dikurniakan cahaya mata, jangan sesekali berputus asa dengan rahmat Allah.  Sesungguhnya, tidak ada tempat yang lain selain Allah tempat kita bergantung harap, memanjatkan doa. InsyaAllah, akan ada rezeki masing-masing:-))

Nur Imannina
Di Saigon Airport
Orang tak sabar nak makan
While you were sleeping!!
An apple of my heart
Abang yang asyik mengusik adik
Jumpa lagi!!

Love,





You may also like

Post a Comment
copyright by www.marjianasani.com. Powered by Blogger.