Persiapan Ramadhan 2012

/
0 Comments
Salam to all,

Alhamdulillah, sedar tak sedar kita sudah memasuki bulan Syaban.  Lagi sebulan kita akan menyambut Ramadhan dan seterusnya Syawal.

Masih saya ingat, kalau time-time macam ni lah, semua dah sibuk untuk menyambut kedatangan Ramadhan. Apa yang pasti salah satunya, semua nak cari side income.  Dan semuanya untuk menyambut hari raya.   Orang kata tak lengkap beraya tanpa RM yang cukups..

Ialah, mana nak bagi duhet raya, baju baru berpasang-pasang untuk suami, anak, mak, pak dan adik beradik, itu belom masuk kuih mueh, rumah nak buat renovation, nak tukar perabot baru, tv baru, keta baru, pendek kata semua nak baru time tu..huhu


Duhet raya..huhu

Baju Baru?

Perabot baru?

Keta baru?


Kuih Raya?

Tapi itulah hakikat yang harus kita akui zaman ini.  Kalau tak semuanya baru, mesti ada salah satu di atas akan ditukar.  Tapi, semuanya perlukan duhet.  Macam mana nak cari extra duhet?

Saya akan kongsikan dengan anda macam mana nak cari duhet extra for this coming raya.  You can received solid income starting 4K and above.

Do contact me or email me @ 013-2547071 or marjiana.sani@gmail.com

Regards,
Marjiana Sani


You may also like

Post a Comment
copyright by www.marjianasani.com. Powered by Blogger.