Cara Pakai Premium Beautiful

/
0 Comments

I pakai Premium Beautiful (PB) ni dah lama, tapi susah nak pakai sebab rasa sendat, pergerakan terbatas, kata orang serba serbi tak kena bila berjalan.  So, I decided to stop wearing PB as the thing hanya menyusahkan I untuk pakai.  Tambahan pulak kita dok rushing nak pergi kerja.  I have to spend half an hour semata-mata nak pakai PB ni.  Huhu..haru.  


Satu hari, saya di ajar dengan cara yang betul oleh Shaliza Aziz, how to wear PB with efficiency...wahh gitu.. (untuk pengetahuan readers, I tak beli dengan Ieja set PB tu tau).  Dah lama tak pakai of coz la badan da naik sikit kan.. So, bermulalah episode memakai PB untuk sekian kalinya after sifoo dah ajar dengan cara yang betul.  Walawei, dalam masa 3 mins saja PB dah terpasang kat badan.  Tergezut mak Jemah. hihi.




Since then, without PB, I would rather tak keluar rumah gitu.  Hihi.  Rasa ala-ala lebih selamat dengan pakai PB ni.  So, ladies, please wear PB dengan cara yang betul ye.  Selain dapat jimatkan masa, badanpun bertambah anggun gitu.  Tak adalah lelemak terkeluar sana sini.  Kita tak tau orang dok kata pasal badan kita di belakang kita.  Pergerakan sekarang pun dah tak terbatas lagi...

Rasa bebas gitue...
To those wanna know how to wear PB with the right method, do contact or email me.  I will share with you the right way  hokayyy!!!

Regards,
Marjiana Sani
013-2547071


You may also like

Post a Comment
copyright by www.marjianasani.com. Powered by Blogger.