Assalammulaikum readers,

Hari ini me akan share tips untuk menjimatkan minyak kenderaan yang paling berkesan dan mudah. As simple as 123 or ABC.

Uolss pernah dengar JTX Airtracker? kalau tak pernah dengan boleh rujuk di sini.

JTX Airtracker di reka khas sebagai satu device penjimatan minyak dan memenangi GOLD MEDAL Award di 24th International Invention, Innovation dan Technology Exhibition.  (Nama asal adalah Progreen dan ditukar kepada JTX Airtracker).

JTX Airtracker bukan hanya pendapat Gold Medal Award malahan jugan mendapat pengakuan dari SIRIM.  

Pengiktirafan dari SIRIM.

Antara kelebihan JTX Airtracker secara ringkas.


Tahukah anda bahawa dengan hanya bermodalkan RM0.45 sen, anda boleh jimat minyak sehingga RM6.00 dan boleh menyumbang untuk mengurangkan pencemaran udara/alam.  Kita semakin akur bahawa lapisan ozon kita semakin menipis kan.  Oleh sebab itu, ambillah kesempatan ini dengan membawa kebaikan kepada seluruh alam.  Sekurang-kurangnya dapat ganjaran di akhirat kelak.  wink..wink.. 


Kajian dari Dr. Shanmugam MRSC (UK), DRA (Env Mngt) dengan JTX Airtracker membuktikan bahawa pelepasan Carbon Dioxide dan Carbon Monoxide berkurangan dengan begitu jelas selepas pemasangan JTX Airtraker.   


Ini adalah antara testimoni-testimoni pengguna JTX Airtracker.  Terbukti bahawa minyak jimat, enjin kenderaan jadi senyap, aircond semakin sejuk, pemasangan yang sangat mudah. Nak testimoni lagi. Sila rujuk di sini.


Untuk sebarang pertanyaan ataupun untuk demo percuma boleh contact me di 6013.254.7071 ataupun email marjiana.sani@gmail.com.  Tawaran untuk anda adalah 100% MONEY BACK GUARANTEE!!!


Xoxo,
6013-254.7071
marjiana.sani@gmail.com



Assalammualaikum readers,


Nak tahu tak? Cara paling mudah dan pantas untuk mengempiskan perut ialah dengan pakai 1 set Premium Beautiful corset. Tak boleh satu-satu piece sahaja memang tak menjadi bak ang...

Kelebihan Long Bra Premium Beautiful
Mengikut pengalaman me bila hanya pakai bengkung sahaja lemak di perut akan turun ke bawah so peha akan mengembang dan bila pakai seluar sahaja lemak akan naik ke atas maka bahagian atas perut akan mengelebeh dan membesar.


Kelebihan Waist Nipper Premium Beautiful
Kenapa dinasihatkan untuk pakai 1 set sebab masa fitting me akan ajar untuk alihkan lemak-lemak degil di setiap bahagian badan. Setiap set Premium Beautiful ni semua ada peranan masing-masing so sebab tu bila pakai dengan cara yang betul bentuk badan akan cantik dan perut boleh jadi kempis secepat seminggu!! InshaAllah...


Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful
Premium Beautiful ni alah membeli menang memakai, first time je rasa mahal kena bayar mahal tapi pakai bertahun-tahun. My own customer dah pakai selama 15 tahun.  And the best part is, me ada buat ansuran. So spend RM200 setiap bulan tak sampai setahun dah boleh habis bayar dan masa tu perut & berat pun dah back to normal ..senang hati tak?? Hehehe..


Kelebihan setiap satu


+6013-2547071
marjiana.sani@gmail.com



Assalammualaikum readers,

Antara testimoni berjaya hamil dengan Maharani yang paling latest

Setiap pasangan yang sudah berumah tangga pasti impikan keluarga yang sempurna dengan mempunyai anak..bahkan yang belum mempunyai calon untuk menjadi teman hidup juga tak terkecuali...ia adalah fitrah..

Pernah terbaca seorang Ustaz ada memberi petua kepada pasangan-pasangan yang masih belum dikurniakan rezeki untuk beroleh zuriat...

1. suami isteri ambil kurma segenggam sorang. kurma dikisar bersama susu kambing..masing-masing pakat minum air tadi sama banyak..buat sekali je seumur hidup.
2. minum susu kambing, makan kurma 7 biji setiap hari.
3. amalkan membaca surah maryam ayat 1-12 setiap hari..

InsyaAllah...dengan izinNya.

Ustaz tu kata, susu kambing ni jin tak minum..jadi kalau yang sukar mengandung tu disebabkan gangguan jin dalam rahim..(macam jin saja tak nak bagi dia ada anak kot..)..insyallah petua ni mujarab..

Doa, usaha dan tawakkal insyaAllah dengan izin Allah.

Dan boleh jugak untuk anda yang nak berikhtiar dengan mencuba product sampingan ni iaitu gabungan premium beautiful dan herba maharani.

Antara kebaikan dan kelebihan MAHARANI:

- Melancarkan peredaran darah
- selaraskan kitarah haid yang tak teratur
- sembuhkan senggugut
- selesaikan masalah kronik kaum hawa seperti keputihan dan peredaran haid..ini adalah usaha untuk elakkan kemandulan.
- menggalakkan kesuburan secara semulajadi
- kurangkan keletihan
- tingkatkan imunisasi disamping menguatkan kaki dan tangan.
- serlahkan wajah yang berseri-seri dan awet muda
- bertindak sebagai gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa dalam pantang
- sangat menyegarkan dan menyuburkan badan lepas bersalin
- kecutkan rahim dengan cepat.
- pada yang belum kawin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, melancarkan haid, sentiasa cergas bertenaga 
-meningkatkan metabolisma badan dengan kelancaran darah ke seluruh badan.
- "ubat kuat" untuk wanita di mana nikmat luar biasa kepada dua pihak.
- menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat hingga suami pasti teringat-ingat isteri tersayang sepanjang masa..huhuu..dasyat ni ;)
- untuk yang hampir monopous, maharani membantu untuk kuatkan tulang, kuatkan daya tahan badan dari penyakit.

Pada yang dah ada premium beautiful amatlah digalakkan untuk amalkan pil maharani ni. kombinasi pb dan maharani sangatlah berkesan luaran dan dalaman...memang super mantop..!

Lagi testimoni best untuk Herba Maharani

CARA PENGAMBILAN
- Di syorkan untuk makan setengah bola (25 biji) setiap hari sebelum makan selepas bangun tidur.

- Elakkan amik maharani masa kedatangan haid.

Kalau nak focus pada nakkan zuriat, boleh follow step ini:

1 bola putih iaitu sama dengan 50 biji pil hitam kecil sekali sehari.
Mula amik lepas hari terakhir haid dan berterusan selama 6 hari.
Then, berhenti sementara hinggan lepas kedatangan haid pada bulan depan dan makan ikut cara yang sama.
Minum air hidup dalam kuantiti yang banyak.

Kalau rasa badan panas, sakit kerongkong, tumbuh jerawat lepas amalkan pil maharani ni, uols boleh guna alternatif yang ni ye;)

1) makan separuh biji bola kuning iaitu 25 biji pil hitam kecil sekali
2) minum air garam waktu makan
3) minum lebih banyak air hidup

Perhatian : Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herba Maharani. Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yang lain, anda juga boleh makan Herba Maharani. Akan tetapi, dinasihatkan anda makan makanan kesihatan/supplement ni pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda boleh makan Maharani selepas 4 jam. Harap maklumat di atas membantu anda. (Rujukan bersama: Sahajidah Hai-O)

6013-254.7071
marjiana.sani@gmail.com

HELLO WARGA SABAH!!!


Mari sembang2 pasal perniagaan dengan kami di Kota Kinabalu.
Sembang petang santai2 di Filipino Market ☺☺☺

Peluang melancong ke Beijing secara PERCUMA... Semua orang bulih bah..

Mau tahu lebih lanjut?
Telepon kita di 6013.254.7071.


Kita terangkan 1 per 1 peluang niaga besar dengan HANYA bermula dengan RM50.  
Ok bah kalau kau 👍👍👍


#thenextproject #jalanjalanSabah #TNPJourneys #JomBorakNiaga #Sabah #NegeriDiBawahBayu #KotaKinabalu

Xoxo,

Hello,

Hari ini me nak share tentang cara paling mudah untuk kelemumur. Mesti ramai yang ada masalah kelemumur ni kan. Terutama pada wanita-wanita yang bertudung.

Memang pening kepala bila kelemumur penuh kepala. Huhu.

Ihsan Google.
Jom kita rawat kulit kepala kita sendiri tanpa mengeluarkan belanja yang besar. Selain itu, rambut dan kulit kepala lebih sihat.

Jom kita tengok apa bahan-bahannya:

1. Minyak zaitun

2. Shampoo Marine Essence

3. Air

Cara-caranya

1. Lumurkan kepala dengan minyak zaitun. Biar basah seluruh kepala. Dan dibiarkan semalaman.

2. Shampoo kepala pada keesokkan harinya dengan shampoo marine essence yang memang di rumus khas dengan garam buluh. Bahan yang tidak ada pada shampoo lain. Yang paling best shampoo ini adalah Paraben FREE!!


Shampoo Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembabkan dan meremajakan kulit kepala. Ia diperkayakan dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit kepala anda.  

Bahan-bahan utama Shampoo Marine Essence
P.S:

Paraben merupakan sejenis bahan pengawet yang digunakan dalam pemprosesan membuat bahan-bahan kosmetik. ia juga boleh didapati di dalam beberapa bahan makanan yang diproses selain bahan farmaseutikal (ubat-ubatan).

HAA, bahaya kan Paraben ni.. jom kita kempen anti-paraben. 

Untuk order shampoo marine essense di atas, boleh contact me di +6013-2547071. 


Harga??

Hanya RM37 sebotol.  
Assalam uolls,  

Memang testimoni terbaik dari ladang nih.  Yang terhangat di pasaran.  Jom cuba Maharani untuk kesihatan luaran dan dalaman...



Alhamdulillah...Alhamdulillah.. 👍👍👍

Dengan Izin-Nya selama 11 tahun berubat segala macam pakar perubatan. Beliau disahkan  pengidap #Psoriasis.  Ramai doktor berkata tiada peluang sembuh. Jodohnya dgn Maharani dan janji Tuhan benar segala penyakit ada penawarnya. 

Pesakit ini berusia 26 tahun dan baru 1 bulan mengamalkan #herbamaharani dan kini beliau pulih sepenuhnya dengan pengambilan herba tersebut.  #Maharani boleh mengubati 337 jenis penyakit berkaitan darah dengan izin-Nya. 

Jom kita ikhtiar dengan Maharani..semoga anda juga boleh sembuh dengan izin Allah SWT....

☎6013.254.7071
☎6013.254.7071

#marjianasani #nakzuriat #ikhtiarzuriat #TheNextProject #jalanterus #testimoniTNP #ikhtiarpenyakit



Hello Alls,

Ramai pulak yang pm me minta resepi Ayam Masak Bali once I share in Facebook the other day.  Actually me masak tak ada lah sedap sangat..huhu.  Tapi boleh lah anak-anak dan en suami makan sendiri.  


BAHAN BAHAN
1/2 ekor ayam size sederhana, potong lah ikut suka - cuci bersih dan toskan
1 sudu teh serbuk kunyit
3/4 sudu teh garam buluh (ini specialnya garam buluh ni, tak perlu pakai banyak) - (disatukan dengan kunyit dan ayam, gaul rata dan perap sekejap)
8 batang serai di ketuk
6 pelepah daun kari
1/3 cawan cili kisar
1 sudu besar kicap lemak manis JALEN
Garam secukup rasa
Gula secukup rasa

BAHAN BAHAN RACIK HALUS (B)
5 biji bawang besar
8 ulas bawang putih
1 inci halia

CARA MEMBUATNYA
  • Goreng ayam tadi sehingga masak, tapi jangan sampai sampai garing.  (Kita goreng dengan api yang sederhana dalam kira-kira 15 minit sambil dibalik-balik, kemudian angkat dan toskan minyak)
  • Dalam kuali yang sama, cedok keluar minyak dan tinggalkan dalam 1/4 cawan minyak.  
  • Tumis serai sehingga harum, masukkan daun kari dan biarkan sekejap. 
  • Masukkan bahan B. Goreng sampai layu semua bahan B.
  • Masukkan cili kisar dan goreng sampai naik minyak.  
  • Bila sudah naik minyak masukkan kicap, gula, garam (sedikit sahaja).  Gaul rata dan masukan ayam yang sudah digoreng tadi.  Balik-balikkan ayam sehingga semuanya mesra.  Rasa dulu, jika semuanya ok, bolehlah padamkan api.  Hidangkan bersama nasi panas bersama lauk-lauk lain.  Memang meletop bak ang..

Selamat mencuba uolls...





Xoxo,

Hello readers,

I just watched movie name "Ola Bola".  Movie yang sangat membakar semangat kenegaraan for me.  Sangat... Ianya bukanlah cerita tentang kisah perjuangan menentang musuh negara ala-ala askar tu..tapi cerita tentang bola sepak...hehe..TAPI...

Ianya bukanlah berkisah tentang bola sepak semata-mata.  Its more than that. Tentang kehidupan, tentang Impian dan Harapan dan yang paling best ianya tentang BELIEVE.  Saya nak ulas tentang movie ni tak berapa nak pandai..tapi uolls kena tengok sendiri baru uolls BELIEVE.  

Ehsan dari Mr Google

Ehsan Google

3 watak yang menghidupkan cerita #OlaBola






Cinematography??? Saya bagi 5 bintang
 

Adik pun nak interframe...
  
Sokmo dok tengok weh..Bising dalam tu dek kerana Iman & Madina dok berlari2.

Muka serious...
 
Candid

My precious

Tengoklah ragam anak-anak
Hence, this movie is recommended to all Malaysian.  

Harapan dan Impian memang ada pada setiap dari kita.  Tapi yang membezakan adalah bagaimana kita berpegang teguh pada Impian dan Harapan yang kita sendiri bina.  Adakah kerana halangan-halangan yang kecil kita akan berputus asa??? Tanya diri kita....


"We may speak a different language but, 
we sing a same song"

"Kita menang sama-sama, kita kalahpun sama-sama"

Quotes from #OlaBola


Kelebihan Korset Premium Beautiful!

Apakah kelebihan-kelebihan corset Premium Beautiful kalau dibandingkan dengan corset di luar sana? 
 
 
 

1- Premium Beautiful merupakan perintis kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far-Infrared Rays (F.I.R.). Premium Beautiful juga sudah berada di pasaran Malaysia lebih daripada 20 tahun. 20 tahun dik oii..bukannya 2 hari...:))

2- Mendapat pengiktirafan Superbrands, iaitu Premium Beautiful merupakan pakaian dalam yang paling laris dan terhangat di pasaran kerana Premium Beautiful sangat berkualiti dan tahan lama. In case you all tidak tahu apa yang dimaksudkan dengan award Superbands, means, any product yang mendapat pengiktirafan Superbrands ini dikategorikan sebagai product di mana highest in quantity and highest in quality sepanjang penjualan dan penggunaan product tersebut.

3- Mendapat pengiktirafan Persatuan Tulang Belakang Amerika Syarikat dan Canada. So, untuk sesiapa yang mengalami masalah sakit tulang belakang, sakit belakang, slip disc, InsyaAllah, corset Premium Beautiful mampu membantu you all.  Salah satu testimoni is me..hehe.  Me, mula2 pakai Premium Beautiful kerana sudah tidak tahan sakit belakang.  Huhu..

4- One stop centre – Premium beautiful memiliki segala-galanya. Direkacipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan. Kesihatan badan akan lebih terjamin, Insya Allah, di samping dapat memecahkan lemak. Premium Beautiful juga dicipta dengan berkonsepkan mesra pengguna, oleh itu, si pemakai akan merasa amat selamat dengan pemakaian Premium Beautiful…:)

Fungsi utama untuk "TOUCH UP" tubuh pemakai, supaya nampak kemas. Lepas tu untuk beri keyakinan - no more bulge and berlipat-lipat sana sini. Sambil tu FIR berfungsi untuk passively burn fat - FIR getarkan molekul air dalam badan dan mengembangkan salur darah supaya darah kita mengalir lancar dan mudah membuang toxin dalam badan!

5- Mampu dimiliki oleh semua orang - uols boleh dapatkan secara cash, credit card dan instalment! Percaya atau tidak, Premium Beautiful corset ni yang termurah di pasaran tau untuk korset yand sama league dengannya. Ada korset yang lagi mahal kat luar sana, dalam range harge RM4,000- RM6,000 untuk satu set!

6- Jaminan seumur hidup. So, sebarang kerosakan akan dibaiki secara Free Of Charge (FOC). Sampai bila-bila tau, selagi ada bentuk rupa korset :)
Kerosakan yang boleh dibaiki ni seperti:

Koyak (bukan sengaja digunting)
Hook tercabut
Tetulang patah

7- Teknologi datang dari 3 buah negara maju:

Amerika Syarikat – Jahitan stereoscopic iaitu jahitan yang tahan regangan. So, that’s why corset Premium Beautiful takkan regang walaupun sudah dipakai untuk jangka masa yang lama.
Germany – Fabrik aquatech, aquadyne dan dynatek untuk elegence series iaitu fabrik di mana ia mampu seimbangkan suhu badan dan tidak berkuap. Oleh itu, pemakaian Premium Beautiful untuk jangka masa selama 8 jam sehari tidak akan mengeluarkan sebarang bau.
Japan – Teknologi F.I.R. 
 

Uols yang dah ada PB Classic, why not get one elegance pulak!
sama jugak ciri-ciri dengan Classic, furthermore kain die lagi lembut!

Now i buka untuk instalment jugak, terhad kepada 5 set Elegance :)
 
Grab fast.!!!
 
Whatsapp me @ +6013-254 7071
 
 
 
 
Hello readers,

Bila belek-belek phone, terjumpa this gambar lama.  Si Kakak Imannina berbaju kurung dengan si kazen.

Sweety...

Ini kes kena paksa dengan makciknya untuk bergambau.  


Malu-malu pulok. 


Entah apa yang di buatnya tu.


Comey la pulok.


Kes kena rela paksa.


Kaler baju yang almost sama. 


Best friend forever kekdahnya.


Nak melompat bintang


Ntah apalah gayanya.


Senyum, tak perlu kata apa2.


Hohoho...


copyright by www.marjianasani.com. Powered by Blogger.